Home | Contact | Sport & HobbyVoetbal

Ajax
Ajax is qua historie de rijkste club van Nederland. International en nationaal heeft de club al vele sucessen geboekt. Benieuwd? Klik hier voor meer informatie.
Klik hier
EK
Het Europees Kampioenschap wordt georganiseerd door de UEFA en wordt vier keer in het jaar gespeeld. Klik hier voor meer informatie.
Klik hier
Eredivisie
Vindt hier niet alleen informatie over de eredivisie, maar ook over de Eerste Divisie en de aankomende Topklasse. Klik hier voor meer keuze over de Eredivisie
Klik hier
Feyenoord
Feyenoord is de grootste club van Rotterdam. Ook dit is een zeer succesvollle club. Klik hier voor meer informatie.
Klik hier
Jeugdvoetbal
Jeugdvoetbal is ons land erg belangrijk. Op jonge leeftijd worden er al spelertjes gescout en klaargestroomt voor een carriere als profvoetballer. Klik hier voor meer informatie
Klik hier
KNVB
De KNVB is de nationale voetbalbond. Deze bond regels alle zaken van het voetbal. Lees hier meer informatie.
Klik hier
Nederlands Elftal
Bij dit stukje vindt je informatie over "ons" Oranje. Wie heeft eigenlijk het meeste gescoort voor Nederland? Klik hier voor meer informatie.
Klik hier
PSV
PSV is het laatste decennia het meest succesvol van Nederland. Ze haalden de meeste landstitels. Klik hier voor meer informatie.
Klik hier
WK
Het Wereldkampioenschap Voetbal wordt om de vier jaar gehouden. Lees hier voor meer informatie over de geschiedenis en de rol van Nederland op Wk's!
Klik hier


Wilt u hier uw advertentie terug zien?
Neem contact met ons op voor een prijsopgave.

Contact