Home | Contact | Sport & Hobbywww.SportenHobby.nl

Reiniging zonweringReiniging zonwering en parasol


Het textiel van bijvoorbeeld een parasol of zonnescherm kan na een verloop van tijd behoorlijk groen of zelfs zwart geworden zijn. Dit is geen mooi gezicht. Even een reiniging dus! Ziet het na de schoonmaak weer lekker schoon en fris uit.

Waarmee zonwering en parasol schoonmaken?


Blue Wonder! Specialiteiten tuintextielreiniger is de ideale oplossing om de vervuilde oppervlakken van zonnescherm, markies, parasol, dekzeil, bekleding en tent weer heerlijk op te frissen!


Reiniging


Vuil zoals modder, buitenaanslag en vet worden grondig verwijdert.
Blue Wonder! Specialiteiten tuintextielreiniger is geschikt voor alle soorten textiel. Borstel eerst het loszittende vuil grondig van het doek of het zeil. Het textiel moet vooraf goed bevochtigt worden, eventueel met behulp van een tuinslang. Vervolgens de oplossing met behulp van de sprayflacon aanbrengen en verdelen middels een borstel. Even laten inwerken en het oppervlak goed naspoelen met water.
Let op: niet in de zon of op warme textiel toepassen.
Sprayflacon


Inhoud van een fles is 1.000 ml. Direct klaar voor gebruik. Afhankelijk van de vervuilingsgraad van het te behandelen oppervlak, kan met 1 liter 10 tot 20 mē oppervlak behandeld worden.

Schoonmaak tip


Wanneer er getwijfeld wordt over de materiaal- en kleurbestendigheid van hetgeen gereinigd wordt is het aan te raden eerst een onopvallend stukje te reinigen. Is het niet van invloed op de kleur en het materiaal dan kan het gehele oppervlak gereinigd worden.
Na het schoonmaken van een zonnescherm, zonwering, parasol, tent, dekzeil, bekleding, tuinkussens, markies is het raadzaam dit weer waterafstotend te maken met Blue Wonder! waterdicht.bron vermelding: Blue Wonder!