Home | Contact | Sport & Hobbywww.SportenHobby.nl

Sportpoort


Wat is Sportpoort?Sportpoort is het sociale media platform voor de sport. Sportpoort is opgericht om en met als doel bestuurders en vrijwilligers in de sport te helpen. Besturen en het doen van vrijwilligerswerk wordt leuker als men van elkaar kan leren door elkaar te helpen. Alleen al het delen van kennis hoe de ene club iets doet waar de andere club van kan leren kan voor minder werk zorgen, lagere kosten en een efficiŽnter resultaat geven. Zo zijn we niet alleen binnen het veld een team maar in de gehele sport een team en kunnen we ons allemaal optimaal inzetten voor de taak waar het om gaat.

Contact leggenGebruikers van Sportpoort kunnen met elkaar in contact komen en kennis en praktijkervaring met elkaar delen. Bestuurders en vrijwilligers met ervaring zijn de beste leermeesters voor anderen.

Vereniging ondersteuningSportpoort heeft zijn gebruikers nog veel meer te bieden. Zo kan men bekijken wat hun sportbond kan doen voor club ondersteuning. De regionale servicepunten zijn ook vertegenwoordigd in Sportpoort. Een sportvereniging kan dus steun vragen bij de provinciale of gemeentelijke overheid bij het besturen van de club.

Kan ik contact leggen met sportexperts?Ja, zonder tussenkomst van Sportpoort kan er contact gelegd worden met sport experts. Uitzondering hierop is contact leggen met de bekende sport experts, genoemd in een apart tabblad.
Elke sport expert met profiel heeft aangegeven hoe er contact gelegd kan worden. De mogelijkheden zijn per telefoon of via e-mail of zelfs via Sportpoort.


Kan ik contact leggen met bekende sport experts?Rechtstreekse benadering van de bekende sport expert is niet mogelijk. Dit gaat via Sportpoort. De vragen worden geÔnventariseerd en bij voldoende animo wordt er een evenement georganiseerd voor een adviesgesprek met de bekende sportexpert. De Sportpoort gebruiker waar de vragen vandaan komen krijgen een aparte uitnodiging hiervoor.

Deelnemende sportbonden voor vereniging ondersteuning


AFBN American Football
Atletiek unie
Badminton Nederland
NBB Basketbal
KNBB Biljart
NHB Boogschieten
NBF Bowling
KNCB Cricket
NDB Darten
NOB Duiken
KNKF Fitness
NGF Golfen
NHV Handbal
KNHB Hockey
KNBSB Honkbal
JBN Judo
NKBV Klim en Bergsport
KNKV Korfbal
Lacrosse Nederland
KNHS Paardensport
KNRB Roeien
NRB Rugby
KNSB Schaatsen
BSBN Sleesporten
SBN Squash
NTTB Tafeltennis
KNLTB Tennis
NTB Triathlon
KNGU Turnen
KNVB Voetbal
NeVoBo Volleybal
KNBLO Wandelsport
Watersportverbond
KNWU Wielrennen
KNZB Zwemmen