Home | Contact | Sport & Hobbywww.SportenHobby.nl

Hockey TasHockeytas Brabo, type Backp JuniorDe Hockeytas Brabo, type Backp Junior is de nieuwe trend van dit hockeyseizoen. Een gave hockeytas met mooie kleuren en stoer prints. De Hockeytas Brabo, type Backp Junior is gewoon een gave hockeytas!
De Hockeytas Brabo, type Backp Junior biedt ruimte voor 1 hockeystick. Voor de hockeystick is een aparte stick opbergruimte. De Brabo hockeytas heeft ruimte aan de voorzijde om daarin accessoires op te bergen.

De Hockeytas Brabo, type Backp Junior heeft aan de voorzijde een rits om daarmee het opbergvak van de hockeytas goed te kunnen afsluiten.
Verstelbare schouderriemen maken het mogelijk om deze Hockeytas Brabo, type Backp Junior ook in de vrije tijd te gebruiken als stoere rugtas.

De afmetingen van de Hockeytas Brabo, type Backp Junior zijn 37 cm hog, 23 cm breed en 17 cm diep. De totale inhoud van deze Brabo rugtas is 15 liter.
Genoeg ruimte dus om hockeyspullen in op te bergen en makkelijk mee te nemen.

Het merk Brabo Hockey is een echt Nederlands hockey merk. Dit merk heeft een mooie geschiedenis. Brabo hockey heeft voor iedere hockeyspeler het juiste product. Dit wordt ondersteund door nieuwe technieken, trendy designs, stickrange en een compleet pakket aan accessoires.

Brabo hockey tassen worden verkocht bij Hockeyhuis.nl.
Hockeyhuis.nl is in 2004 op het internet gekomen en is uitgegroeid tot een grote internet aanbieder van hockey artikelen. Kijk op de Hockeyhuis.nl website . U zal daar zeker slagen!